Skip to main content

Anbefalinger

 • Jeanette
  Tidligere kursist

  “Sofie Børsting kan bare det der med at sætte rammerne for en kreativ proces, i Raadvads smukke bygninger ude i skoven. Sofie har en super fin og legende måde at inspirere på, hvor hun guider ind i en tilstand hvor hjernen er på pause og hænderne får deres eget sprog gennem papir og alverdens tegnematerialer. Det er virkelig et boost ind i at tegne og male abstrakt. I tæt kontakt med de skønne naturlige muser man kan finde i skoven omkring Raadvad. Det er sådan en workshop man higer efter at komme tilbage til. “

 • Camila
  Designer og tidligere kursist

  “At være på Sofie kursus var en magisk rejse i et fantastisk malerisk univers. de måde vi arbejdede med en palet af spændende teknikker og metoder åbnede op for den kreative proces. På den måde guidede Sofie mig til at arbejde med mit personlige udtryk.
  Både Sofie evne til give hendes egne erfaringer videre og den måde hun introducerede det meditative i de skabende processer, gjorde dette kursus til en virkelig givende oplevelse.

 • Hilda
  Designer og tidligere kursist

  “Efter en pause på over 20 år, hvor jeg ikke har haft en pensel i hånden, var det en tryg og inspirerende oplevelse at være på Sofies veltilrettelagte weekendkursus. Kurset var bygget op af kortere og længere varende øvelser, som tog afsæt i naturen omkring Raadvad. I øvelserne blev vi guidet til at give slip, afprøve de forskellige materialer og teknikker – samt fokusere på processen, frem for at tænke på det færdige resultat. Det gav en oplevelse af frihed og skaberglæde, uden at den selvkritiske stemme tog overhånd!

  Jeg kan varmt anbefale alle, som har lyst til at udforske en mere poetisk, fri og abstrakt tilgang til tegning og maling, at melde sig til dette kursus”

 • Marta Orbis
  Tidligere kursist

  “Sofie har en unik evne og forbindelse til at skabe et åbent og fordomsfrit rum til hendes workshops, hvor inspirationen og muserne har frit spil.
  Som workshopdeltager gav det mig tillid og lyst til at eksperimentere og hengive mig meditativt til den kreative proces uden tanke på, at resultaterne skulle ligne noget bestemt. Det er sjældent, at en underviser formår at holde så høj en standard, at vi deltagere roligt og med glæde kan slippe kontrollen med at præstere og i stedet lade intuitionen og fordybelsen råde. En berigende og sjov dag med masser af næring til sjælen.”