Skip to main content
 1. 31. juli -4. august 2024
  5 ledige pladser
  Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad.

  Eksperimenterende abstrakt maleri og workshop. 

  5 dage 

  Pris 4400 Dkk, inkl. materialer

  Beløbet kan deles op i to, en ved tilmelding resten 2 måneder før start.

  Early bird 1 marts 4000 Dkk

  Tilmeldning her mail@sofieboersting.com

Workshops

Fokus det abstrakte sanselige landskab

En workshop til dig der gerne vil fordybe dig i frigørende og meditative processer i 5 dage, i naturskønne og historiske Raadvad i naturskolens rumlige og hyggelige lokale. Tiden står næsten stille i Raadvad om sommeren. Skoven og roen er lige om hjørnet.

I denne nye workshop arbejder vi med at se på linjer i naturen. Vi kommer ind på alt det et landskab indeholder elementerne vand, luft, jord og ild-bevægelse. Det skal ikke forstås som at vi laver pæne horisontale landskaber. Nærmere arbejder vi med dynamikken i at skabe forskellige rum med dybder der kan have fornemmelser af et indre og ydre landskab. Vi henter vores abstrakte inspiration fra naturen ved at zoome ind på de mange strukturer og forunderlige former der findes i skoven og ved vandet. Der vil også være små øvelser hvor vi studerer naturen omkring Raadvad som træer, himlen, søen og jorden.

Der er en guidet proces med forskellige øvelser jeg har planlagt og plads til eget arbejde også. Gennem forskellige materiale eksperimenter laver vi de byggesten som vi bruger til at skabe nye konstruktioner og abstrakte landskaber. Vi arbejder med mixed media teknikker jeg selv benytter, hvor vi arbejder med at skabe forskellige strukturer og stoflige udtryk med de mange forskellige materialer. Der arbejdes med lag processer med tørre teknikker som kul, grafit og farveblyant og tørpastel i kombination med våde lag af æggetempera, aske maling, gouache og golden akryl. Der vil være mange lækre papir typer at arbejde med. Vi benytter os til sidst af collagen hvor vi river og sammensætter kompositioner på ny til at skabe dynamik og uforudsigelighed i kompositionerne.

At skabe rum/ landskaber, vi fokuserer på hvordan vi skaber dybde, stemninger og tilstande i vores billeder.

Du bliver trygt guidet ud på dette eventyr, som både er meditativt og frigørende i de 5 dage workshoppen varer. Der er planlagte øvelser og plads til eget arbejde også. Det handler i høj grad om at være nærværende i processen og at se på nye måder. Vi besøger også mit værksted hvor jeg viser hvordan jeg arbejder med det sanselige abstrakte landskab i forskellige medier.

Workshoppen er åben for alle uanset hvor de er på den skabende rejse.

jeg har god erfaring med blandede hold af øvede og uøvede. Tøv ikke med at kontakte mig hvis der er spørgsmål.

Pris 4400 Dkk

Maks 8 deltagere

Inklusiv alle materialer kaffe, the og lidt kage

Adresse: Ellehuset Raadvad 40

www.sofieboersting.com

Alle materialer er på plads i Ellehuset som er en del af naturskolen.

Tilmelding : mail@sofieboersting.com

Pris 4400

Kan deles op i 2 dele. Første del ved tilmelding resten 1 april.

Maks 8 kurister 

Tilmeldingen er bindende en måned før start, ellers kan der aflyses eller byttes rundt på workshops.