• 24-25 september
  Ingen ledige pladser
  Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad

   Nye eksperimenterende abstrakte maleri workshops. 

  Tilmeldning her mail@sofieboersting.com

 • 29-30 oktober
  ingen ledige pladser
  Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad

   Nye eksperimenterende abstrakte maleri workshops. 

  Tilmeldning her mail@sofieboersting.com

 • 19-20 november
  4 ledige pladser
  Eksperimenterende maleri og collage workshop i Raadvad
  4 ledige pladser

  Ny eksperimenterende maleri og collage workshop.

  Tilmeldning her mail@sofieboersting.com

Workshops

Der kommer nye datoer for workshops i januar og marts. Skriv hvis du ønsker at at komme på en venteliste eller den maleriske collage workshop i novvember.
Begrænsede pladser, 7 pers på alle hold.

Workshops foregår i det naturskønne og historiske Raadvad i Naturskolens hyggelige lokaler tæt på mit eget værksted. På disse workshops arbejder vi med det abstrakte maleri med inspirations fra naturens mange strukturer, linjer og særlige lys. Man bliver guidet igennem en frigørende malerisk proces i de to dage workshoppen varer. Vi arbejder forskellige dybdegående male og tegne processer med grafit,  Golden akryl, gouache og oliepastel på mange forskellige materialer som karton, pap, akvarel og papir for at udforske forskellige strukterer og stoflige udtryk.

Vi henter vores abstrakte inspiration fra naturen ved at zoome ind på de mange strukturer og forunderlige former der findes i skoven og ved vandet. Naturinspiration fra fek.s bark, blade, vandspejlinger omsættes til abstrakte malerier. Netop de mange forskellig maler processer og eksperimenter med professionelle materialer, er noget tidligere workshops deltagere har værdsat. Workshop kan tages enkeltvis eller man kan tage flere workshop forløb, hvis man ønsker at komme dybere ind i billed processerne og materiale teknikkerne.

Den maleriske collage workshop i november er en ny workshop. På denne workshop, arbejder vi med at udvikle maleriske kompositioner, hvor vi også anvender collage teknikker. Vi fremstiller selv materialerne som collagerne bliver skabt af. Workshoppen har meget tilfælles med den eksperimenterende maleri workshop, blot med det ekstra element, at vi sammensætter billederne på ny. Gennem de sidste mange år har jeg udviklet collage teknikker der er særligt frigørende for den kunstneriske udvikling. Ved at rive, klippe og sammenføje malede og tegnede dele skabes nye uforudsigelige kompositioner. Jeg kalder dem også forvandlings billeder, da billederne kan forandre sig hele tiden med interessante og spændende resultater til følge. På workshoppen arbejder vi både med enkle og mere komplekse collage teknikker. Se de sidste billeder i billed arkivet for inspiration.

Vi arbejder i en monokrom farveskala for at kunne skabe de bedste resultater i collagerne/mixed media billederne.

Tilmelding : mail@sofieboersting.com
Pris 1850 Dkk inkl materialer 
10-16.00 hver dag

Skriv også gerne, hvis du vil skrives op til andre kommende workshops.

Sofie Børsting | Raadvad 40, 2800 | Kgs. Lyngby, Denmark | Telephone: +45 61 79 72 04 | E-mail: mail@sofieboersting.com