Skip to main content
 1. 15.-16. juni
  ingen ledige pladser
  Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad. Det indre sanselige landskab

  Eksperimenterende abstrakt maleri workshop. Fokus den magiske farve og stofligheder. Det Indre sanselige landskab  Pris 1975 Dkk 

  Tilmelding her mail@sofieboersting.com

  Eller kom på Venteliste

 2. 31.juli-4. august–
  ingen ledige pladser
  Sommer workshop .Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad. Den magiske farve

  Eksperimenterende abstrakt maleri og workshop. Fokus det abstrakte landskab og collage. Inklusiv materialer. Læs mere om denne workshop i menuen.

  Pris 4400 Dkk

  Early Bird 15 april 4000 dkk

  Tilmelding her mail@sofieboersting.com

  Eller kom på Venteliste

 3. 24.-25.august
  2 ledige pladser
  Eksperimenterende broderi workshop i Raadvad. Fokus: Broderi , collage i tekstil

  Ny workshop, eksperimenterende broderi, maleri og collage i tekstil workshop. Læs mere nederst i workshop teksten

  Pris 1975 Dkk inklusive materialer

  Tilmelding her mail@sofieboersting.com

  Tilmelding her mail@sofieboersting.com

  Eller kom på Venteliste

 4. 28.-29. september
  ledige pladser
  Eksperimenterende broderi workshop i Raadvad. Fokus: Broderi , collage i tekstil

  Ny workshop, eksperimenterende broderi, maleri og collage i tekstil workshop. Læs mere nederst i workshop teksten

  Pris 1975 Dkk inklusive materialer

  Tilmelding her mail@sofieboersting.com

 5. 19.-20. oktober
  ledige pladser
  Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad. Fokus sitrende lys og collage

  Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad. Sitrende lys og collage. Mixed media teknikker

  Pris 1975 Dkk inklusive materialer

  Tilmelding her mail@sofieboersting.com

  Tilmelding her mail@sofieboersting.com

  Eller kom på Venteliste

 6. 16.-17. november
  ledige pladser
  Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad. Stoflige materiale eksperimenter

  Eksperimenterende abstrakt maleri workshop. Fokus sanselige stofligheder på forskellige materiale forsøg og kombinationer. Pris 1975 Dkk 

  Tilmelding her mail@sofieboersting.com

  Eller kom på Venteliste

Workshops

Workshops foregår i det naturskønne og historiske Raadvad i Naturskolens hyggelige lokaler tæt på mit eget værksted. På disse workshops arbejder vi med det abstrakte maleri med inspirations fra naturens mange strukturer, linjer og særlige lys. Man bliver guidet igennem en frigørende malerisk proces i de to dage workshoppen varer. Vi arbejder forskellige dybdegående male og tegne processer med grafit,  Golden akryl, gouache og oliepastel på mange forskellige materialer som karton, pap, akvarel og papir for at udforske forskellige strukturer og stoflige udtryk.

Vi henter vores abstrakte inspiration fra naturen ved at zoome ind på de mange strukturer og forunderlige former der findes i skoven og ved vandet. Naturinspiration fra f.eks. bark, blade, vandspejlinger omsættes til abstrakte malerier. Netop de mange forskellig maler processer og eksperimenter med professionelle materialer, er noget tidligere workshops deltagere har værdsat. Workshop kan tages enkeltvis eller det kan også anbefales at tage flere workshop forløb, hvis man ønsker at komme dybere ind i billedprocesserne og materiale teknikkerne. Som noget nyt er der også en broderi tekstil workshop. 

Alle er velkomne hvor end på den skabende rejse man er. Der er tid til individuel hjælp ! 

Ny eksperimenterende broder og  tekstil  workshop

24.-25-. august

28.-29.-september

Jeg arbejder selv meget med mange forskellige stofligheder og er begyndt mere og mere at benytte broderiet i maleriet. Der er noget af det mest beroligende at have nål og tråd i hænderne, så ønsker du fordybelse og ro kan jeg anbefale det.

Temaet for denne workshop stammer fra et huskunstner projekt jeg holdt i  Tingbjerg sammen med Igne-Oya der hed: Det vi gemmer på, med blomsten som tema. Vi dykker ind i blomstens magiske verden, det kvindelige symbol gennem årtusinder. Vi arbejder eksperimenterende med broderi collage/ applikationer. Det er ikke det pæne korssting vi er ude i, men mere intuitive og frie streger og flader vi skaber med nål og tråd.  Vi maler strukturer på stoffer i forskellige grove, blanke og matte kvaliteter. De malede stoffer arbejdes der videre som applikation/collage. Der arbejdes med eksperimenterende broderi teknikker hvor vi blander alle mulige tykkelser og garner og skaber forskellige teksturer. Der arbejdes monokromt hvor du vælger en farve palette at holde dig til. Det er en guidet proces med øvelser og eget frit arbejde. 

 Du kan evt. bruge erfaringerne fra workshoppen til at arbejde videre med tekstil kunst/ broderi som meditativ proces eller bruge teknikkerne i maleriet. Se de sidste billeder til inspiration i billedgalleriet fra forløbet med Igne-Oya. Materialer indgår.

Du vælger selv hvor abstrakt eller figurativt du ønsker at arbejde.

Alle er velkomne! 

Sitrende lys og collage

19.-20. oktober

Lidt om collage: På denne workshop, arbejder vi med at udvikle maleriske kompositioner, hvor vi også anvender collage teknikker. Vi fremstiller selv materialerne som collagerne bliver skabt af ud fra elementer fra naturen vi finder i skoven lige om hjørnet. Gennem de sidste mange år har jeg udviklet collage teknikker der er særligt frigørende for den kunstneriske udvikling. Ved at rive, klippe og sammenføje malede og tegnede dele skabes nye uforudsigelige kompositioner. Jeg kalder dem også forvandlings billeder, da billederne kan forandre sig hele tiden med interessante og spændende resultater til følge. På workshoppen arbejder vi både med enkle og mere komplekse collage teknikker.

Vi skaber selv materialerne til collagekompositionerne og har ekstra fokus på sitrende levende lys og skygge. Vi bruger, golden akryl, aske, gouache, grafit, tørpasteller og de lækreste olie pasteller fra Sennelier for at skabe magiske strukturer linjer og flader i vores kompositioner. Der vil være mange forskellige interessante pair typer, pap lærred og andet der frit kan benyttes. Ved at benytte forskellige materialer i lag på lag opnås spændende kontraster og dybde der ikke ellers er mulige.  

Fokus: Eksperimenterende maleri, fokus den magiske farve og stofligheder

16.-17. november

Denne workshop til dig der gerne vil lære nyt og fordybe dig i meditative og frigørende maleri processer. Det er en guidet proces med øvelser ind i dybe sanseligt maleri, komme i flow og finde ny inspiration og spændende materiale erfaringer.

Vi tegner, maler og trykker på glasplader, alt få at dyrke et personligt udtryk med sitrende farver. Magiske farver opnås når vi kombinerer kontrastfarver for at fremdyrke glød og intensitet, det helt stille eller dynamiske udtryk.

Vi arbejder med mixed media teknikker hvor vi skaber forskellige strukturer og stoflige udtryk med mange forskellige materialer i lag på lag processer. Der er mulighed for at arbejde med tørre teknikker med udsøgte materialer som kul, grafit og farveblyant, oliepastel og tørpastel i kombination med våde lag af æggetempera, aske maling, gouache, blæk og Golden akryl. Der vil være mange lækre papir typer at arbejde med.  Det vil også være muligt at eksperimentere lidt på lærred og træ.

Vi arbejder med at studere naturens rige stofligheder og udtryk. Det blanke, det matte og hvordan vi med brug af pigmentfarver, æggetempera, aske maling, kul etc. kan skabe taktile og stoflige og sjælfulde strukturer. Der arbejdes ud fra disse forsøg med frie kompositioner hvor det stille og det dynamiske udforskes. Ved hjælp af pensler, skrabe teknikker og forskellige materialer som ubehandlet lærred, pap og træ opnår vi materiale forsøg der kan bruges i det videre skabende arbejde.

Alle materialer er på plads i Ellehuset som er en del af naturskolen.

Fokus, det indre sanselige landskab..

Jeg overvejer at lave en workshop i dette tema evt. i starten af oktober, skriv gerne hvis du er interesseret!

Jeg arbejder selv meget med landskabet som et udtryk for indre processer..

Det Indre sansede landskab som metode kan indeholde alt det du drømmer om af længsler, håb eller erkendelser smerte, indsigter, ro eller drama, alle følelser og udtryk vi gemmer på. Der er ikke noget facit, det handler om at undersøge og arbejde sig frem til hvilke dele af naturen der kan komme til udtryk i maleriet og er i samklang med en selv.

Vi tager skridt mod at komme dybere i hvilke elementer dit indre landskab består af hvilke hovedelement vand luft jord eller ild og hvilke dele af naturen der taler til dig. Det kunne være bjerge, strømme af vand og linjer, det åbne eller det lukkede, det stille eller dynamiske. Vi ved det ikke nødvendigvis før vi er i gang og det er noget helt andet og uforudsigeligt dukker op i malerprocessen. Det handler om at overgive sig til det intuitive, det nærværende i processen for at nå dybere.

Du bliver guidet undervejs til at tage valg og billedprocessen transformeres undervejs ved at bruge metoder jeg har udviklet gennem årene. Vi ser på brudstykker fra naturen of fotos. Der males i lag på lag, og der rives og transformeres således at vores helt egen geologi opstår.

Workshoppen giver dig nye indsigter ind i dit eget unikke udtryk og en pejling fremad med det du ønsker at udtrykke i dine billeder. Du får kendskab til at arbejde med nye materiale kombinationer.

Du bestemmer selv hvor abstrakt eller figurativt du ønsker at arbejde. Workshoppen kombinerer guidede øvelser og egen fordybelse.

Vi arbejder mere monokromt her i valgte farvenuancer og bruger collage teknikker for at transformere de indre abstrakte landskaber.

Alle de lækre materialer indgår i mixed media arbejdet som Golden akryl, aske, gouache, Sennelier oilekridt, tørpasteller og forskellige papir typer etc.

Tilmelding : mail@sofieboersting.com
Pris 1975 Dkk inkl. alle materialer, the, kaffe og lidt kage
10-16.00 hver dag

Maks 8 kurister per hold

Praktisk info:

Kontakt mig hvis du kommer langsvejs fra og ønsker tips om overnatnings muligheder.

Har du ikke bil er det muligt at køre med og tilbage fra Bagsværd station. Du bliver hentet 9.15 og kørt tilbage efter workshoppen. 

Raadvad 50, Raadvad Naturskole,
2800 Kongens Lyngby
Bus: 183 fra Lyngby direkte til Raadvad, tjek tider
Bus: 182 183 hver 20. minut fra Lyngby St. med stop Vejporten/Hjortekærsvej 15 min gåtur fra Hjortekær.

Betalingen er bindende 1 måned frem til start, gælder for alle workshops.

Ellers kan der aflyses eller flyttes inden for de nævnte datoer og alle penge gives retur.

De fleste natur fotos af Raadvad er af Klaus Brodersen