1. 17-18 juni
  ingen ledige plads
  Eksperimenterende maleri og collage workshop i Raadvad

  Eksperimenterende abstrakt maleri og collage workshop.

  Tilmeldning her mail@sofieboersting.com

 2. 26-27 august
  ledige pladser
  Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad. Den magiske farve

  Eksperimenterende abstrakt maleri og workshop. Fokus, den magiske og sitrende farve.

  Pris 2000 Dkk

  Tilmeldning her mail@sofieboersting.com

 3. 16-17 september
  ledige pladser
  Eksperimenterende maleri og collage workshop i Raadvad

  Eksperimenterende abstrakt maleri og collage workshop.

  Pris 2000 Dkk

  Tilmeldning her mail@sofieboersting.com

 4. 27-28-29 oktober>ledige pladser
  Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad. Den magiske farve

  Eksperimenterende abstrakt maleri og workshop. Fokus, den magiske og sitrende farve.

  Denne workshop starter fredag kl 16.30 20.30 med meditativ og frigørende tegne og male processer. Inkl. 1 glas vin og sandwich fra Lagkagehuset.

  Samt lørdag – søndag 10-16.00 

  Pris 2600 inkl. materialer, the og kaffe samt forplejning fredag aften.

  Tilmeldning her mail@sofieboersting.com

 5. 18-19 november
  ledige pladser
  Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad. Det sitrende lys og collage

  Eksperimenterende abstrakt maleri workshop. fokus det sitrende lys og collage.

  Pris 2000 Dkk 

  Tilmeldning her mail@sofieboersting.com

 6. Title
  Lorem ipsum dolor sit amet.

Workshops

Workshops foregår i det naturskønne og historiske Raadvad i Naturskolens hyggelige lokaler tæt på mit eget værksted. På disse workshops arbejder vi med det abstrakte maleri med inspirations fra naturens mange strukturer, linjer og særlige lys. Man bliver guidet igennem en frigørende malerisk proces i de to dage workshoppen varer. Vi arbejder forskellige dybdegående male og tegne processer med grafit,  Golden akryl, gouache og oliepastel på mange forskellige materialer som karton, pap, akvarel og papir for at udforske forskellige strukturer og stoflige udtryk.

Vi henter vores abstrakte inspiration fra naturen ved at zoome ind på de mange strukturer og forunderlige former der findes i skoven og ved vandet. Naturinspiration fra f.ek.s bark, blade, vandspejlinger omsættes til abstrakte malerier. Netop de mange forskellig maler processer og eksperimenter med professionelle materialer, er noget tidligere workshops deltagere har værdsat. Workshop kan tages enkeltvis eller det kan også anbefales at tage flere workshop forløb, hvis man ønsker at komme dybere ind i billedprocesserne og materiale teknikkerne.

Maleriske collage workshop i oktober : På denne workshop, arbejder vi med at udvikle maleriske kompositioner, hvor vi også anvender collage teknikker. Vi fremstiller selv materialerne som collagerne bliver skabt af. Workshoppen har meget tilfælles med den eksperimenterende maleri workshop, med det ekstra element, at vi sammensætter billederne på ny. Gennem de sidste mange år har jeg udviklet collage teknikker der er særligt frigørende for den kunstneriske udvikling. Ved at rive, klippe og sammenføje malede og tegnede dele skabes nye uforudsigelige kompositioner. Jeg kalder dem også forvandlings billeder, da billederne kan forandre sig hele tiden med interessante og spændende resultater til følge. På workshoppen arbejder vi både med enkle og mere komplekse collage teknikker. Se de sidste billeder i billedarkivet for inspiration.

Vi arbejder i en monokrom farveskala for at kunne skabe de bedste resultater i collagerne/mixed media billederne.

26.-27.august Eksperimenterende maleri, fokus den magiske og sitrende farve, ledige pladser

En workshop hvor vi bevæger os i farvens rum på en abstrakt måde inspirereret af naturens former, fra de helt lette toner til dybe og kraftfulde farver. Vi bruger alle mulige blandnings teknikker, de lækreste materialer som Golden akryl, tørpasteller, gouache og alverden farveblyanter, oliekridt etc. som noget nyt afprøver vi også ægtempera. Der vil være mange forskellige lækre papir typer at arbejde med.

Det er maleriets frie rum og sanselige oplevelser og følelser vi udforsker i Raadvad på denne workshop. Ved at lasere med kontrast farver opnås den vibrerende farve og de fine levende farve lag fra naturens rige skattekiste. I skoven finder vi inspirations materialerne, jeg kalder muser. Ved at dykke ned i farver og strukturer og at konstant eksperimentere kan vi opnå nye stærke og ægte sansede udtryk.

Du bliver trygt guidet ud på dette eventyr, som både er meditativt og frigørende i de to dage workshoppen varer. Det handler i høj grad om at være nærværende i processen og at se på nye måder. Vi besøger også mit værksted hvor jeg viser hvordan jeg arbejder med den magiske farve i forskellige medier.

Alle materialer er på plads i Ellehuset som er en del af naturskolen.

Tilmelding : mail@sofieboersting.com
Pris 2000 Dkk inkl. materialer, the, kaffe og lidt kage
10-16.00 hver dag

Maks 8 kurister per hold

En ny forlænget weekend workshop den 27,28,29 oktober kører over tre dage. Starter fredag 16.30 -20.30 med meditativ og frigørende tegning og maleri. Der serveres et glas vin og en sandwich fra lagkagehuset. Derefter 10-16.00 lørdag og søndag.Ekstra tid til fordybelse og nydelse.

Pris 2600 Dkk

Betalingen er bindende 1 måned frem til start, gælder for alle workshops.

Ellers kan der aflyses eller flyttes inden for de nævnte datoer og alle penge gives retur.

Sofie Børsting | Raadvad 40, 2800 | Kgs. Lyngby, Denmark | Telephone: +45 61 79 72 04 | E-mail: mail@sofieboersting.com