Skip to main content
 1. 17.-18. februar-
  ledige pladser
  Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad. Den magiske farve

  Eksperimenterende abstrakt maleri workshop. fokus den magiske farve

  Pris 1975 Dkk 

  Tilmelding her mail@sofieboersting.com

  Eller kom på Venteliste

 2. 23.-24. marts
  ledige pladser
  Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad. Fokus lys og skygge

  Eksperimenterende abstrakt maleri workshop. Fokus  lys, skygge og collage teknikker

  Pris 1975 Dkk 

  Tilmelding her mail@sofieboersting.com

  Eller kom på Venteliste

 3. 17.-25. maj.-
  5 ledige pladser
  Eksperimenterende maleri workshop i Tyrkiet / Iasos. Eksperimenterende maleri og tegning

  Eksperimenterende abstrakt maleri workshop i Tyrkiet/ Iasos. Fokus på nærvær i og sanselige eksperimenter i maleriet.

  Inklusiv fly, hotel, morgenmad, frokost og en tur dag, materialer medbringes.

  Pris 9900 Dkk 

  Tilmelding her mail@sofieboersting.com

  Læs mere i menuen.

  Eller kom på Venteliste

 4. 31.juli-4. august–
  ledige pladser
  Sommer workshop .Eksperimenterende maleri workshop i Raadvad. Den magiske farve

  Eksperimenterende abstrakt maleri og workshop. Fokus, den magiske og sitrende farve. Inklusiv materialer. Læs mere om denne workshop i menuen.

  Pris 4400 Dkk

  Tilmelding her mail@sofieboersting.com

  Eller kom på Venteliste

Workshops

Workshops foregår i det naturskønne og historiske Raadvad i Naturskolens hyggelige lokaler tæt på mit eget værksted. På disse workshops arbejder vi med det abstrakte maleri med inspirations fra naturens mange strukturer, linjer og særlige lys. Man bliver guidet igennem en frigørende malerisk proces i de to dage workshoppen varer. Vi arbejder forskellige dybdegående male og tegne processer med grafit,  Golden akryl, gouache og oliepastel på mange forskellige materialer som karton, pap, akvarel og papir for at udforske forskellige strukturer og stoflige udtryk.

Vi henter vores abstrakte inspiration fra naturen ved at zoome ind på de mange strukturer og forunderlige former der findes i skoven og ved vandet. Naturinspiration fra f.eks. bark, blade, vandspejlinger omsættes til abstrakte malerier. Netop de mange forskellig maler processer og eksperimenter med professionelle materialer, er noget tidligere workshops deltagere har værdsat. Workshop kan tages enkeltvis eller det kan også anbefales at tage flere workshop forløb, hvis man ønsker at komme dybere ind i billedprocesserne og materiale teknikkerne.

Maleriske collage workshop. På denne workshop, arbejder vi med at udvikle maleriske kompositioner, hvor vi også anvender collage teknikker. Vi fremstiller selv materialerne som collagerne bliver skabt af. Workshoppen har meget tilfælles med den eksperimenterende maleri workshop, med det ekstra element, at vi sammensætter billederne på ny. Gennem de sidste mange år har jeg udviklet collage teknikker der er særligt frigørende for den kunstneriske udvikling. Ved at rive, klippe og sammenføje malede og tegnede dele skabes nye uforudsigelige kompositioner. Jeg kalder dem også forvandlings billeder, da billederne kan forandre sig hele tiden med interessante og spændende resultater til følge. På workshoppen arbejder vi både med enkle og mere komplekse collage teknikker. Se de sidste billeder i billedarkivet for inspiration.

Vi arbejder i en monokrom farveskala for at kunne skabe de bedste resultater i collagerne/mixed media billederne.

Eksperimenterende maleri, fokus den magiske og sitrende farver.

En workshop hvor vi bevæger os i farvens rum på en abstrakt måde inspirereret af naturens former, fra de helt lette toner til dybe og kraftfulde farver. Vi bruger alle mulige blandnings teknikker, de lækreste materialer som Golden akryl, tørpasteller, gouache og alverden farveblyanter, oliekridt etc. som noget nyt afprøver vi også æggetempera. Der vil være mange forskellige lækre papir typer at arbejde med.

Det er maleriets frie rum og sanselige oplevelser og følelser vi udforsker i Raadvad på denne workshop. Ved at lasere med kontrast farver opnås den vibrerende farve og de fine levende farve lag fra naturens rige skattekiste. I skoven finder vi inspirations materialerne, jeg kalder muser. Ved at dykke ned i farver og strukturer og at konstant eksperimentere kan vi opnå nye stærke og ægte sansede udtryk.

Du bliver trygt guidet ud på dette eventyr, som både er meditativt og frigørende i de to dage workshoppen varer. Det handler i høj grad om at være nærværende i processen og at se på nye måder. Vi besøger også mit værksted hvor jeg viser hvordan jeg arbejder med den magiske farve i forskellige medier.

Alle materialer er på plads i Ellehuset som er en del af naturskolen.

Tilmelding : mail@sofieboersting.com
Pris 1975 Dkk inkl. materialer, the, kaffe og lidt kage
10-16.00 hver dag

Maks 8 kurister per hold

Betalingen er bindende 1 måned frem til start, gælder for alle workshops.

Ellers kan der aflyses eller flyttes inden for de nævnte datoer og alle penge gives retur.